TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ferguson kidőlt, egymás lábát tapossák a nagyágyúk, hogy beugorjanak Nurmagomedov ellen

2016.04.06. 11:04 td_interim

nurmagomedov_khabib6401.jpg

Valami megint elveszett, de még nincs minden veszve.

tdmg_banner.png

Addig jár a korsó a kútra, amíg le nem sérül, és vissza nem kell lépnie a UFC on FOX 19 főmeccséről. Tony Ferguson az utóbbi hónapokban minden adandó alkalmat kihasznált arra, hogy soros ellenfelébe, az utóbbi két évet különböző sérülések miatt a partvonalon töltő Khabib Nurmagomedovba rúgjon, aztán tegnap este bejelentette, hogy folyadék/vér van a tüdejében, így le kell mondania a fellépését.

Khabib válasza klassz volt, jobbulást kívánt:

A UFC egyelőre beugrós ellenfelet keres a dagesztáni szambógépnek április 16-ra. Ha nem találnak senkit, akkor kiveszik a kártyából Nurmagomedovot, és felfelé buktatják az előmeccset. Az új fő attrakció ebben az esetben Rashad Evans és Glover Teixeira félnehézsúlyú bunyója lesz öt menetben.

Jelentkezőkből viszont legalább nincs hiány, álljon itt a három legizgalmasabb megoldás twitteres pályázata:

Donald Cerrone bárhol, bármikor, bárkivel. Belsős infók szerint egyetlen feltétele, hogy a Nurmagomedov-meccs mellett megtarthassa a Patrick Coté elleni, június 18-i küzdelmét is. Illetve egyvalami aggasztja még: a fogyasztás, ilyen rövid idő alatt nem biztos, hogy egészséges módon le tudna menni 155 fontra.

A visszatérés előtt álló B.J. Penn is benne lenne a buliban.

A könnyűsúlyú bajnok Rafael dos Anjos szívesen bebizonyítaná júliusban, hogy most már ő a jobb, Khabib viszont rögtön, visszakézből kegyetlen, emlékeztetve a brazilt első találkozójukra:

Akárhogy is, ennyi minőségi jelentkezőből már csak sikerül egy jó párosítást kihozni.

A Ferguson – Nurmagomedov bunyó már másodszorra hiúsul meg. Első alkalommal a 2015. december 11-i The Ultimate Fighter 22 Finale gála főmeccsén csaptak volna össze, de a dagesztáni lesérült az edzőtáborban. Az amerikai akkor őrült jó meccsen, fojtással verte meg a beugrós Edson Barbozát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr158573272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása