TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Palhares: Megölném McGregort

2016.04.05. 16:00 td_interim

fotorcreated-7.jpg

„Paul Harrist” megkérdezték, ki nyerne, ha Conor McGregor ellen kéne verekednie. A brazil tömör volt és sallangmentes.

tdmg_banner.png 

Rousimar Palhares hétvégén a walesi Poole-ban döntetlent gurult Garry Tononnal a Polaris 3 grapplinggálán. A Daily Mail még a meccs előtt kapta el a váltósúlyú harcost a kérdésével, a válasz pedig így hangzott:

Megfontolnám a UFC-be való visszatérést, ha megküzdhetnék McGregorral. Megölném. Túl kicsi, a jiu jitsuja meg túl gyenge ahhoz, hogy legyőzzön. Megtiszteltetés lenne vele küzdeni, de dominálnám a földharcommal, és könnyedén lekopogtatnám. Ha lejátszom a fejemben a küzdelmet, azt látom, hogy megadja magát egy lábfeszítésre. Túl kicsi ahhoz, hogy megverjen. Nem szabadna a súlycsoportomban lennie, de a bunyó az bunyó.

McGregor a UFC pehelysúlyú bajnoka, aki alkatát tekintve igazából természetes könnyűsúlyú, de legutóbbi meccsén nem fogyasztott, így váltósúlyban küzdött meg az amúgy szintén naturál 155 fontos, a fogyasztást idő hiányában szintén kihagyó Nate Diazzal. Conor elveszítette a mérkőzést, hátsó fojtással, de előtte arról beszélt, hogy bajnoki övet fog szerezni 170 fonton is. Ezt a tervét a vereség sem törölte el, csak elhalasztotta. Bár Palhares alacsonyabb nála, és az ütőtávja is kisebb, mégis érthető, ha arról beszél, az írrel szemben övé a méretbeli fölény.

Emlékeztetőül: így néz ki Palhares. A fotó múlt hét végén, a Polaris mérlegelésén készült

32c5d15000000578-3520534-image-m-10_1459611589870.jpg

dat alkar

Palhares az MMA legrettegettebb grapplere. A lábfeszítés-specialista jelenleg a sportágtól való kétéves eltiltását tölti, melyet azért szabott ki rá a Nevada Állami Atlétikai Bizottság, mert tavaly nyáron, a WSOF 22 főmeccsén sportszerűtlenül viselkedett Jake Shields-szel szemben. Kimurával győzte le az amerikait, de ellenfele kopogása után is folytatta a kar feszítését, ráadásul a meccsen majdnem kikaparta Shields szemét.

A brazil akkor a szervezet váltósúlyú bajnoka volt, de a WSOF a botrány miatt megfosztotta az övtől, és bár megtartották a szerződését, versenyezni nem engedik. Palharest ezzel mit sem törődve leszerződtette az olasz Venator FC, és a harmadik gálájukon ketrecbe is küldik Emil Meek ellen, május 21-én.

Palhares UFC-veterán: 12 meccset húzott le a szervezetnél, melyből 4-et veszített el, a többit megnyerte. Jellemzően lábfeszítéssel, melyet jellemzően a kopogás után még hosszú másodpercekig tovább facsart. A UFC a sokadik ilyen sportszerűtlenség után rúgta ki, ahonnan azonnal a WSOF-ban landolt, és egyből váltósúlyú bajnok is lett. Összesen háromszor verekedett új munkaadójánál, mindháromszor túlfacsart szubmissiönnel végezve ki az ellenfeleit. A Shields-balhé volt az utolsó csepp a pohárban.

Újabb UFC-megkeresésről nincs hír, és nem is lesz, így McGregor megtarthatja a lábát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr848568474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása