TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mark Hunt és Frank Mir komédia-kettőse kiakasztja a cukiságmérőt (videók)

2016.03.18. 11:04 td_interim

1456733765861.jpg

Lehetetlen őket nem szeretni.

army_banner_blog.gif 

Van, aki vérivással, kígyó-béka mondással és befeszüléssel készül a meccsére, és van, aki inkább eldödörög és röhögcsél az ellenfelével. A hétvégi, ausztrál UFC Fight Night két nehézsúlyú főszereplője, Mark Hunt és Frank Mir az utóbbi csoportba tartozik.

A két veterán mackónak ráadásul alaposan alá is dolgoztak a promókörök során még február elején, egy rádióinterjúban: a trash talk erőltetése helyett azt a feladatot adták nekik, hogy bókpárbajjal izzítsák be a hangulatot. Megtették, Mir többek között megdicsérte Hunt bronzos bőrszínét és imádnivaló kacaját, az új-zélandi erre azzal vágott vissza, hogy társának tökéletes a fogsora, a szemeivel pedig egyenesen az ember lelkébe lát. Az eredmény egészen kivételesen röhejes és bájos: 

Tegnap aztán megejtették a Fight Night 85 médianapi szembesítéseit, ahol meg sikerült nekik majdnem ugyanúgy felöltözniük. A rötyögés ezúttal is garantált: 

A pazar hangulatot a ma esti mérlegelésen fokozhatják még tovább.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr868492220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása