TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Eltörölték a szaltózó bunyós eltiltását

2016.03.17. 11:03 td_interim

wsof29_gaethje_foster_fight_gallery-10_0_0.jpg

Justin Gaethje epikus szívatása egy napig tartott.

 8_corners_banner_blog.gif

Egy dolog, ami normális mederben folyt le: Josef Mason, a Colorado Állami Boksz Bizottság ügyvezető igazgatója szerdán eltörölte Justin Gaethje eltiltását, miután találkozott a sportolóval, és elbeszélgetett vele a WSOF 29-es manővere veszélyeiről.

A WSOF-könnyűsúlyú bajnok Gaethje a hétvégi gálán első menetes TKO-val megvédte övét, és annak ellenére, hogy a bizottság a rendezvény előtt figyelmeztette, hogy ne tegye, szokás szerint a ketrec tetejéről elrugaszkodva, hátraszaltóval ünnepelte meg a győzelmét. A CSBC erre kedden, az egész MMA-közösség felhördülésére sportszerűtlen magatartásnak bélyegezte a szaltót, és határozatlan ideig eltiltotta Gaethjét. Ez, mint kiderült, csak mutatóba készült.

Mason, miután eltörölte a tiltást, elmondta, hogy ezt egy minden sportolónak szóló figyelmeztetésnek szánták. Azzal folytatta, hogy az összes, a jövőben Colorado államban mérkőző küzdősportolónak be kell látnia, hogy az ilyen, magasról leugró akrobata mutatványok veszélyesek, és hogy Gaethje a szaltójával nem csak magát és a másik harcost, de a ketrecbe lépő dolgozók testi épségét is veszélyeztette.

Az ügyvezető igazgató végül hozzátette, hogy az előzetes tervek szerint azonnal eltörölték volna a tiltást, amint lehetőségük adódott volna beszélni Gaethjével. Ez meg is történt, így jöhetett a happy end.

Bár minden ilyen simán megoldódna.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr18489128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása