TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Hardcore Henry hamarosan leigázza a mozikat

2016.03.13. 17:41 td_axl

hardcore-henry.jpg

Az előzetes szerint is egy teljesen új élménnyel gazdagodunk a mozikban, Hardcore Henry mindenkit elintéz. 

Sokan próbálkoznak manapság Go Pro kamerával felvett edzésvideókkal, sőt, már annak idején a Pride Fc bunyói során a mérkőzésvezetőkre raktak kamerát, hogy testközelből is részesei lehessünk egy-egy küzdelemnek a ringben. A virtuális valóság egyre nagyobb teret nyer, a Facebook és Google versenyt futva kísérleteznek a megfelelő technológia kifejlesztésében, hogy a közösségi oldalakat is elárasszák a 21. század talán következő, igazán nagy dobásával. És mindennek az előszelét, első valódi fecskéjét is köszönthetjük, áprilisban érkezik a mozikba a Hardcore Henry névre keresztelt tömény adrenalin bomba.

Nagyjából a Call of Duty, Crank és Ong Bak élményeket összemixelve kell elképzelni azt a hatást, amit majd a mozikban érezhetünk, mikor ezt a filmet nézzük. Az angolul point-of-view perspektíva kerül először mesterien feldolgozásra, vagyis mintha mi nézünk ülnénk, állnánk, rohannánk, vagy éppen küzdenénk Hardcore Henry bőrében a filmben. Hero3 Balck Editon kamerákkal lőtték a teljes filmet, melynek főszereplője a már említett Henry, akit halálából támasztanak fel cyborg köntösben. Feleségét és egyben tervezőjét kell megmentenie a pszichopata telekinézis képességekkel rendelkező AKAN-tól, akinek természetesen egy egész serege van. Egyetlen nap eseményeit dolgozza fel a film, vagyis nem kell számítani túlzottan cizellált történetszálra, viszont annál durvább pörgésre és akcióra, remélhetőleg szépen kivitelezett küzdősport elemekkel. Eddig 2016 Deadpool éve volt, Henry lehet, hogy erre rátesz majd egy lapáttal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr768474098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása