TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Mostantól az okostelefonodból is oszthatja az észt McGregor

2016.02.15. 10:56 td_interim

mcgregorlinfighting2-750x400.jpg

Nem vicc, valaki írt egy Conor appot.

army_banner_blog.gif

Végre ez az idő is eljött: soha többé nem kell csenevész kis kommunikációs készségeinkkel égetnünk magunkat nap mint nap – ha beszélgetni kell valakivel, mostantól a mikrofon császára, Conor McGregor megteszi helyettünk.

Valaki ugyanis írt az írből egy okostelefonos alkalmazást. A Conor McGregor Soundboard, ahogy a nevéből sejteni lehet, a UFC pehelysúlyú bajnok legemlékezetesebb hangbejátszásait gyűjti egy csokorba, és lövi ki a kívánt poént egy kijelző-érintésre. Megvan itt minden ikonikus beszólás a „60 Gs, baby!”-től kezdve az „I whoop people for truckloads of cash”-en át... kis híján az összes létező soundbite-ig.

conorapp.jpg

A szövegeket természetesen csengőhangnak és értesítéshangnak is be lehet állítani, és a beszólásállomány várhatóan az ír következő interjúival/sajtótájékoztatóival csak bővülni fog.

Az alkalmazás innen tölthető le, egyelőre csak Androidra. Hogy is élhettünk eddig nélküle?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr998391918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása