TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Stallone visszatér a ringbe a Creed 2-ben?

2016.01.23. 19:09 td_axl

stallone.jpg 

Stallone a Golden Globe szobrocskát szorongatva ismét a ringben látja magát.

Már írtunk párszor a Creed: Apolló fia filmről, amit elvileg most csütörtökön mutattak be kis hazánkban, az USA-ban már november végétől tolják. A kinti kritikusok eléggé letérdeltek tőle, de a ti kommentjeitek szerint annyira nem agyeldobós a cucc. Na de mégiscsak egy Globe-t ért Sly számára a Rocky saga folytatás, melyben korábbi nemezise Apollo Creed fiával sodorja össze a sors. Annyit már most lehet tudni, hogy a 103 millió dolláros eddigi kassza egész pofás az előzetes elvárások mellett, vagyis 'hátperszehogy' jön a Creed 2.

Ez itt még a Creed: Apolló fia előzetes

Stallone legalábbis nagyon szeretné, a Rambo sorozatot befejezettnek tekinti, remélhetőleg a Feláldozhatókat is, a Creed storyt építgetné. Vagyis annyit kotyogott el, hogy esetlegesen két párhuzamos történetszálat követnének a Creed 2-ben. Az egyik Adonis Creed, vagyis az első részben megismert Apollo gyerek következő kihívásáról szólna. Sly ismét az orosz vonalat tolván ruszki ellenfelet hozna neki. A Rocky IV-ben Ivan Drago terrorjára ki ne emlékezne, és igen, pont Drago nyírta ki Apollot a ringben. A másik párhuzamos vonal a Creed 2-ben régi idők eseményeiről flashback részek lennének, mikor Rocky és Apollo együtt bandázott még. Vagyis Stallone valószínűleg CGI-segítségével lépne ismét ringbe, mint ahogy Schwarzenegger is ismét zoral halálosztó lett a Terminator Genisys-ben, vagy épp most tér vissza a vászonra hamvaiból Bruce Lee is

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr668304866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása