TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|Lifestyle: Drogdílerből nehézsúlyú reménység

2016.01.23. 19:09 td_axl

drogdiler.jpg

Terrance 'Tank' Dumas és az élet ökölpárbaja, vagy az MGM Grand mögött is csövesek kéregetnek. 

Tudom, hogy sokan közöttetek, akik ezt a cikket olvassák, imádják a bunyók, talán az életük szerelmének tekintik, még azokban a dohos szagú öltözőkben, vagy fűtetlen termek is, ahol kemény meló után hullafáradtan edzetek, vagy épp mérkőztök. Mikor a felkészülésetek egy meccsre kimerül annyiban, hogy 2-3 napja nem ettetek a mérlegelés miatt és szabit kivéve 8-12 órát tudtok aludni végre, hogy másnapra legalább ne fáradtan érkezzetek a szorítóhoz/ketrechez. A mérlegelésen aztán egy beugró srác jön ellened, mert akire készültél, akinek a meccseit kerested a youtube-on, az nem jött el. Ez az új srác meg 3-4 kilóval fölötted bér be, de hát mégiscsak lesz meccs, mert ilyenkor, ilyen miatt nem lehet lemondani. Meg örülsz, ha meccsed van, amiért kapsz egy kis pénzt, meg rutint szerzel. Ismerős, igaz? Bármennyire is az ígéret földje az USA innen nézve, Money Floyd és McGregor fénye mögött az árnyékban ugyan olyan "vidéki" rendezvényeket tolnak, ugyan ezekkel a f*szságokkal. Persze, nem lehet általánosítani, de tudjátok, miről beszélek. Viszont ha komolyat virítasz és bejön a buli, kilépsz ebből a mocsárból a fénybe. 

Ezt próbálja Terrance 'Tank' Dumas is. Az anyja függő volt, erre a cuccra állt rá ő is, aztán dílerként terített az utcán. Egy nap az anyja a tükör elé állította őt és fényképet mutatott Dumas-ról. Azt mondta: ezen a képen a fiam van, de a tükörben nem őt látom. Aztán a Katrina hurrikán elvitte azt a kis motyóját is, ami volt és asszony meg gyerekek éhes szája mellett össze kellett kapni magát. Így jött az ökölvívás, a minden reggel 4-kor kelés, este 9-kor haza esés. Mert a napi 8-10 óra munka után jön az edzés, meg az ellenfelek, meccsek kétségbeesett keresése. Alkudozás szervezőkkel, ellenfelekkel és végén önmagaddal, hogy mi értelme van ennek az egésznek? Mire a ringbe érsz, ezernyi kihívást kell legyőznöd, aztán jöhet csak szemben a srác, aki hasonló szarságokon van túl. Tank csapata szerint ezzel a munkával és tehetséggel akár nehézsúlyú kihívó is lehetne, de arra a partra kiúszni ebben a mocsárba mocskos nehéz. Tank azonban úszik tovább. Azok a pofonok, amiket az utcán kapott és adott, a közelébe sem érnek a ringbéli kihívásokhoz, a drogot és önmagát is legyőzte már. Ilyen bajnokok is vannak, elcsépelt néven a mindennapok hősei. Ha ilyen címeket is osztanának néha mainstreamben, akkor....akkor lehet, hogy egy kicsit más, talán egy kicsit jobb lenne. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr448305030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása