TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Még egyszer, most a tengerszinthez közel – UFC 196 bővített előzetes

2016.01.19. 16:19 td_interim

ufc196extprev.jpg

Katt.

varsity_blog.gif 

Kevesebb mint három hét van vissza a UFC 196-ig, melynek főmeccse az MMA-történet egyik legkevésbé kiérdemelt visszavágója lesz. Fabricio Werdum tavaly nyáron Mexikóvárosban maximálisan elkente Cain Velasquez száját, amikor elvette tőle nehézsúlyú bajnoki övét. Rengetegen kizárólag annak tudták be a brazil sikerét, hogy ellenfelével szemben ő elegendő időt töltött akklimatizálódással a tengerszint felett több mint két kilométerrel fekvő helyszínen – ebből annyi mindenképpen igaz, hogy a kardió döntő faktor volt a UFC 188-on. Most nem lehet ilyen előnyre szert tenni, mert a visszavágó Las Vegasban lesz, az MGM Grand Garden Arenában, mindössze 610 méteres magasságon. Ha most is kikap Velasquez, akkor tényleg elfogytak a mentségek.

A UFC 196 előmeccsén a volt váltósúlyú bajnok Johny Hendricks és Stephen Thompson csap össze. Hendricks Tyron Woodleyval bunyózott volna októberben, de egy elszúrt fogyasztás miatt az utolsó pillanatban kórházba kellett szállítani, és nem állhatott ki. Thompson utoljára nyáron járt a ketrecben, akkor highlight-videós, forduló fejrúgással ütötte ki Jake Ellenbergert. Ha legyőzi Bigg Rigget, rögtön ott lesz a súlycsoport élbolyában. Erről a két párosításról szól a gála bővített előzetese. 

UFC 196, február 6, Las Vegas.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr628286140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása