TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Horrorsérülés a UFC Fight Night 81-en

2016.01.18. 13:45 td_interim

sywpvcffaaxcbcjwmped.jpg

Matt Mitrionénak szilvás gombóc nőtt a szemére.

army_banner_blog.gif 

Brutális sérülést szenvedett Matt Mitrione a UFC Fight Night 81-en. A ma hajnali gálán a nehézsúlyú Meathead Travis Browne-nal vívott meccset – az összecsapás nem az akciókról, hanem Mitrione sérüléséről marad emlékezetes.

Browne a harmadik menetben egy ütéssel eltörte Mitrione szemüregét, amitől annak jobb szeme rekordsebességgel dagadni kezdett, és három perc múlva már akkora dudor nőtt rá, amekkorát talán még nem is láttunk MMA-ban, legalábbis szemen biztosan nem. 

Nem ez az egyetlen meredek sérülés, amit Mitrione a meccsen összeszedett, a küzdelem végére a kulcscsontja például majdnem átszúrta a bőrét: 

 c2obkba.jpg

És mégis, ez még mindig semmi a szeméhez képest. 

A meccs kimenetelét még nem spoilerezzük el, ha valaki nem látta volna, estig még megnézheti, utána jön a szokásos összefoglaló a gáláról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr298282856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása