TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Klassz meccsen szerezte idei első győzelmét Buakaw (videó)

2016.01.12. 13:25 td_interim

buawkaw-banchamek-vs-liu-hainan.jpg

A mérkőzés végig ment, és annak ellenére, hogy a győztes személye egy pillanatig sem volt kérdéses, élvezetes volt a bunyó.

 8_corners_banner_blog.gif

Nem sokat tökölt a világ legnépszerűbb thai bokszolója, a hétvégi Kunlun Fight 36-on már bele is csapott az idei bunyószezonba. A sanghaji gálán Buakaw Banchamek a kínai Liu Hainannal mérte össze erejét, és bár a hozzá képest nagyon tapasztalatlan (27-12-es mérlegű) ellenfelének nyilván túl nagy feladat volt a sztár, azért becsülettel állta a sarat és kihúzta a gongszóig.

A meccs videóját csúnya keretbe foglalták – ez kell ahhoz, hogy ne töröljék le azonnal a szerzői jogot sértő tartalmat a YouTuberól – de bőven élvezhető: 

A mérkőzés végén nem volt kérdéses, hogy kit hoznak ki győztesként a pontozóbírók. 2016 tehát Buakawnak is elkezdődött, és az év java részét valószínűleg most is Kínában haknizza majd végig a a thai ikon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr108264784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása