TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Werdum és Rockhold emberkednek egymással

2016.01.11. 09:36 td_hriczuakos

werdum.jpg

Az UFC nehézsúlyú bajnoka eddig tűrte Rockhold kóstolgatásait.

Februárban érkezik a tavalyi Werdum vs. Velasquez meccs visszavágója, ám ezúttal már abban a felállásban, hogy a brazil harcos várja bajnokként az összecsapást. Az első találkozón Fabricio kisebb meglepetésre leiskolázta a mexikóiak kedvencét, Cain Velasquez-t, ezzel pedig elérte karrierje talán eddigi legnagyobb győzelmét (a Fedor elleni skalp dimenziók feletti más kategória). Velasquez azonnal megkapta a visszavágó lehetőségét, miközben Miocic személyében született egy újabb kihívó, és Overeem munkája Greg Jackson-ék csapatában is révbe érni látszik. Mióta Fabricio elnyerte az övet, azóta állandóan az AKA csapat célkeresztjében van, Cormier mellett az újdonsült középsúlyú bajnok, Luke Rockhold is azzal találja meg, hogy Cain a visszavágón darabokra szedi Werdum-ot. Sőt, Luke állítása szerint még ő is lenyomná a brazilt, ha ketten megütköznének. Íme a bajnok válasza:

„Mindenki, aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok egy arrogáns ember, Luke viszont az. Azt mondta, hogy kiállna ellenem, de ezzel az a baj, hogy én csupán férfiakkal küzdök meg, nem pedig nyúlbélákkal. Talán meg kellene kérdezni Cain-t, hogy mennyi esélye lenne ellenem.”

 

„Nem tudom, hogy mikor kezdődött ez az egész, mert én soha nem foglalkoztam Rockhold-al, mivel nem csípem az olyan embereket, akik egész nap istenítik önmagukat. Ha valóban te vagy a legjobb, azt nem kell állandóan bizonygatni, mert az emberek úgy is látni fogják. A Velasquez elleni meccs előtt egy csomó sz*rt összehordott nekem, aztán miután legyőztem a csapattársát, és elmentem mellette, már csak annyit tudott kinyögni, hogy „Szép munka!”.”

Tegyük hozzá, valóban szép munka volt.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr378258410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása