TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hunt vs. Mir jön márciusban

2016.01.08. 16:08 td_interim

mark-hunt-i-frank-mir.jpg

Szevasz, tavasz!

 varsity_blog.gif

Nagy dolgok jönnek – szó szerint. A UFC bejelentette, hogy a Fight Night 84 főmeccsén Mark Hunt és Frank Mir találkozik egymással egy öt menetesre tervezett bunyóban, ami azért aligha fog végig menni.

A szervezet talán legnagyobb ütője, Hunt legutóbb a UFC 193-mon lépett ketrecbe, hogy másodszorra is összecsapjon Antonio Silvával. Ez a találkozás sokkal kevésbé sikerült legendásra, mint az első: a kiwi legenda négy percen belül TKO-zta Bigfootot.

Mir legutóbb kikapott ugyan pontozással – egy szégyenteljesen tré mérkőzésen Andrei Arlovskitól – de azt megelőzően gyilkos formában volt. Kiélezte a kezeit, és egy négymeccses vereségszériára két parasztmódra kifektetős KO-val kontrázott rá. Először ő is Bigfootot nullázta le, aztán Todd Duffeet – mindkettejükkel két percen belül végzett.

A UFC Fight Night 84-et március 20-án rendezik, Brisbane-ben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr388252270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása