TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Csapatot válthat „Isten Katonája”

2015.12.21. 07:58 td_hriczuakos

yoel.jpg

Yoel Romero hamarosan Floridából Új-Mexikóba teheti át székhelyét.

varsity_blog.gifAz UFC 194: Aldo vs McGregor gálán a középsúlyú címmeccs előtt megosztott pontozással verte a kubai Yoel Romero a brazil Jacaré Souza-t, ezzel pedig alighanem egy címmérkőzést is szerzett magának. A kubai olimpikon eddig mind a 7 mérkőzését megnyerte az UFC-ben, karrierje során is mindössze csak egyszer kapitulált Rafael Feijao ellen. Romero most pokoli formát fut, eddig még megszorítani sem nagyon tudták, bár Tim Kennedy ellen kellett némi turpisság is ahhoz, hogy végül teljesen más legyen a mérkőzés végkimenetele. Az ATT-ben edző Yoel legutóbbi győzelmével könnyen kihívói pozícióban találhatja magát, valamint esetlegesen egy új csapatban is. Bár arról nincs szó, hogy nem érezné jól magát Coconut Creek-ben, mégis elképzelhető, hogy Rockhold ellen már más harcosok segíthetik a felkészülését.

Például a korábbi félnehézsúlyú bajnok, Jon Jones, aki a Jacaré elleni győzelem után az egekbe magasztalta Romero-t, és arra bíztatta, hogy csatlakozzon Greg Jackson csapatához, ahol garantáltan bajnokot faragnának belőle. Yoel egy tömör, ám sokat sejtető üzenetben azt válaszolta, hogy megtiszteltetés lenne a számára, ha egy olyan csapatban edzhetne, mint a JacksonWink MMA. Szerintetek van esély arra, hogy a kubai bunyós hátrahagyja a helyet, ahol eddigi legnagyobb sikereit elérte?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr738180634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása