TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Akihiro Gono bunyózik Káposzta előtt a WSOF japán debütjén

2015.12.15. 16:12 td_interim

gono.jpg

A japán veterán a szlovák Miroslav Strbákot húzta.

TDMG SWEATSHIRT/HOODIE VILLÁMAKCIÓ + JÁTÉKRopognak a mínuszok odakint, de ropognak ám nálunk is: ha ma, '15. dec. 15-é...

Posted by TDMG Store on Tuesday, December 15, 2015

A WSOF Global Championship sajtóközleményben jelentette be második mérkőzését a szervezet első japán gálájára: jön az Akihiro Gono vs. Miroslav Strbák meccs.

A párosítás szlovák fele nem túl tapasztalt, a másik versenyző viszont minden régi motoros MMA-rajongónak ismerős. Akihiro Gono kacifántos karrierje során megjárta már a Shooto-t, a Pancrase-t, a Bellatort és a UFC-t is, de kilencmeccses Pride-pályafutása maradhatott meg leginkább az emlékezetekben. Ez alatt – rájuk jellemző módon – Mauricio Rua egy TKO-ért szétfocizta, Dan Henderson pedig kiütötte. Gono szép sikereket is aratott azért minden idők legjobb japán szervezeténél, 2006-ban sikerült először egyhangúan kipontoznia Hector Lombardot, majd karfeszítéssel kopogtatnia Gegard Mousasit. Na, ő verekszik majd Jani István előtt.

Káposztáról ezt mondja a sajtóközlemény:

Jani István relatíve ismeretlen az MMA világában Kelet-Európán kívül, de impresszív, 10-1-es mérlege elvitathatatlan. Jani jelenleg hétmeccses nyerő szériában van, melyből hatot kiütéssel vagy kopogtatással ért el, és mindet az első menetben.

Mint már beszámoltunk róla, a WSOF-GC 2-n Káposzta főmeccset vív a szervezet nehézsúlyú bajnoki övéért. Ellenfele az orosz Evgeny Erokhin lesz, aki karrierje során kiütötte már a Strikeforce/Bellator-veterán Brett Rogerst, a UFC/Strikeforce-veterán Mike Kylet és a mindenveterán, neo-orosz Jeff Monsont. Erokhin az első WSOF-GC-n verekedett a 265 fontos bajnoki övért, november 21-én, de az a meccs no contesttel végződött, első menetes szembenyúlás miatt.

Káposzta WSOF-os lehetősége Perjés Dóra menedzserén, Nika Dávidon keresztül jött, ahogy a mostani sajtóközlemény is.

A WSOF-GC 2: Japan-t a Tokyo Dome City Hall-ban tartják 2016. február 7-én.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr998174680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása