TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: McGregor: Még Jézust is leverném

2015.12.04. 17:19 td_interim

mcgregjezus.jpg 

Ez természetesen egy TMZ interjúban hangzott el.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

A Beatles népszerűsége csúcsán John Lennon azt mondta: „nagyobbak vagyunk Jézusnál.” Annyira még Conor McGregor sincs eltelve magával, hogy ilyeneket állítson, de arról elég konkrét elképzelései vannak, mi történne, ha egy ketrecbe zárnák őt a megváltóval.

A UFC ideiglenes pehelysúlyú bajnok McGregor jövő szombaton címegyesítő gigameccset vív a tényleges bajnok Jose Aldo ellen. A TMZ riporterének ez a párosítás sem volt elég epikus, és egy friss interjúban rátett még húszezer lapáttal: megkérdezte az írt, melyikük győzne, ha Jézus Krisztussal kéne megverekedni a ketrecben. A válasz sejthető.

 

Jézus ellen az oktagonban? Elmondom neked, nincs élő ember, aki engem megverne. De Jézus nem él, szóval fasztuggya, tán visszatérne a halálból, nem tudom. Még úgy is leverném!

Hülye kérdésre hülye válasz, nem igaz? Azért tegyük hozzá, hogy ezt McGregor is röhögve mondta, szóval tedd le a kést, Vitor „Cheezus” Belfort.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1008139952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása