TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sonnen szerint Aldo másodjára sem áll ki McGregor ellen

2015.11.14. 12:56 td_axl

 aldo_megregor.jpg

Kussolj Sonnen, bazzeg, csak kussolj!

Ok, ez az év az elodázott Aldo vs McGregor párosítás-orgazmusról szól és én már nagyon szeretném, ha happy bum-bum lenne a vége. Mármint, hogy ezek ketten most már aztán tényleg húzzák be a seggüket abba a ketrecbe és játsszák le ezt az agyonhájpolt történetet. Mert hát az UFC mégiscsak minden idők legdrágább felvezető show-sorozatát rakta az UFC 189: Aldo vs McGregor gálához, ami Aldo bordasérülése miatt elmaradt. Vagyis Money Mendes beugrott, de ez nem ugyanaz, tudjátok jól! December 12-én Vegasból számítunk a két bajnok (tudom, egy és fél) egymás elleni eljövetelére, de most Sonnen bedobta a 'vállidegrángós bombát: azt hallotta Brazíliából, hogy Aldo ezúttal sem fog kiállni McGregor ellen. Azt mondja Chael, hogy nem akar trollkodni, meg pletykát indítani, de ahol füst van, ott ég is a tré, szóval valami biztosan van a háttérben szerinte. Nos, Sonnen, elég volt ennyi ahhoz, hogy össze ránduljon az ideg a gyomrainkban, szóval kussolj bazzeg! 

Amúgy milyen forrásai lehetnek az Amerikai Gengszternek Brazíliában? Jó barátok, edzőtársak? Wanderlei, vagy mondjuk a Nogueira testvérek? :) Nem. Na de Sonnen bácsi nagyon ért ahhoz, hogy fent maradjon a vízen az MMA-tól való távolléte ellenére is. Ő írta azt Fedor visszatérésekor, hogy egy Anderson elleni szuipermeccs várhat rá az UFC-ben. Nem ez történt, de akár ténylegesen erről mehetett az egyeztetés a színfalak mögött. Tudja a rák, de most a frászt hozta ránk Sonnen, ügyesen segítve saját és az UFC marketing gépezetét. Hamarosan kiderül, mi a farba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr98077770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása