TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Pride óta nem láttál ilyen felszopót (videó)

2015.11.05. 19:40 td_interim

ksw33.jpg

Kattints és ámulj.

 12083734_1066589436685117_507807270_n_1.jpg

Nem rossz eddig trailerek terén 2015 - úgy igazán persze csak a fenomenális Ronda Rousey vs. Holly Holm ugrik be, de hát az pont elég is. Nem mondom, hogy a KSW 33-főmeccs Michal Materla vs. Mamed Khalidov felszopója felzárkózik mellé, de az biztos, hogy így is ott van az év legjobb teljesítményei közt, ráadásul úgy, hogy kellemesen belecsap szívünk nosztalgiahúrjaiba.

Ugyanis míg a UFC aktuális legnagyobb csajbunyójának trailere egészen új hozzáállással készült, addig a lengyel topmeccs kedvcsinálója a régi iskola szabályait követi, és teszi le a vizsgát csillagos ötösre. Talán a Pride legszebb napjai óta nem született ilyen színpadias, és egyben ennyire hatásos felszopó egy mérkőzéshez. Nézd:

Maga az alapszituáció is hálás: a KSW két legjobb bunyósa csap össze a középsúlyú bajnoki övért, akik ráadásul barátok is - és persze az sem ront a drámai hangulaton, hogy a képsor alatt folyamatosan hömpölyög az EPIKUS zene. Itt nincsenek nagy megfejtések, csak a szokásosnál picit személyesebb interjúrészletek, és valamivel torokszorítóbb hangulat. Elég ennyi a boldogsághoz? Mi az, hogy! Én most már úgy várom a KSW 33-mat, mint egy húsosabb UFC-gálát. Erről is a Pride és a nosztalgia tehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr388053606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása