TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nézd meg a Legacy 47 finisheit! (gifek)

2015.10.17. 11:35 td_interim

lfc47.jpg 

Katt.

Súlyproblémákkal küzdesz? Hiába diétázol, nem akarnak lemenni a kilók? Lehet, hogy rossz helyen keresed a megoldást. Itt...

Posted by TDMG Store on Friday, October 16, 2015

Hajnalban rendezték a Legacy FC 47. gáláját, és a main card mindegyik meccse idő előtt ért véget. A hét párosításból csak az első öt kivégzéséhez találtunk mozgóképet, de azt persze mind ott, ahol még a regionális bulikról is mindig megemlékeznek: kalapunk karimáját ismét ZombieProphet felé fordulva pöccintjük meg. Leccgó!

 

A main card első meccsén Jared Gooden egy szép, ground and poundból átforduló karfeszítéssel győzte le Brad Taylort a harmadik menetben.

 

A következő körben Chazz Walton magasabb sebességre kapcsolt, és egy perc nyolc másodperc alatt mattolta Joshua Millwoodot hátsó fojtással.

 

Jamie Pickettből a második menet közepén bukott ki a TKO, Doug Usher kárára.

 

Josh Blyden a nyitó menet legvégén kapta el szoros guillotine-nal Nick Sprayberryt - a szenzációs nevű bunyós kopogott.

 

C.J. Hamilton pedig a második menet huszadik másodpercében aratta TKO-győzelmét Brantley Furr ellen - az a térdes volt a kulcs.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr547984679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása