TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: A CNN-ig verekedte magát a túl nagy mellű bunyóscsaj története

2015.09.30. 20:00 td_interim

fighter3.jpg 

Médiatörténelem.

Legyetek résen, hamarosan érkeznek a TDMG rashguardok! ⚡ Don't blink: the TDMG rashguards are almost here!#TDMG #totaldamage #apparel #rashguard #mma #bjj #grappling #technicalgear

Posted by TDMG on Wednesday, September 30, 2015

Ilyen se volt még: egy 100%-osan bulvár anyag akkora vihart kavart a tengerentúli biliben, hogy még a CNN is úgy döntött, címlapon hozza le a sztorit.

A történetet mára már biztos mindenki ismeri, mert a magyar médiában is lefutotta a köreit: Brye Anne Russillo azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy túl nagy mellei miatt nem küzdhet a saját súlycsoportjában.

Russillo cukrász, egyedülálló anya és amatőr kick-bokszoló. Szombat este az Aggressive Combat Championships 12 gálán K-1 szabályrendszerben verekszik Paige Liannal – 150 fontos, köztes súlycsoportban, amin csak három hónapos nyűglődés után tudtak megegyezni. Russillo nem tudna lemenni a pehelysúly 145 fontos határára, mert túl nagyok a mellei. Ez a mondata volt az, amire mindenki ráharapott:

Nem vághatom le és nem tehetem addig félre a melleim. 12 fontot nyomnak.

Vérprofi nyilatkozatszilánk: többek között lehozta a New York Post, a szintén New York-i Daily News, a brit Metro, és mindennek a tetejébe még a CNN nyitólapjára is befúrta magát. Oké, nem a konkrét CNN szerkesztőség repült rá, és dolgozta fel, csak kitették a címlapra sporttagozatos kislányuk, a Bleacher Report cikkét, de akkor is. Egy bunyó+csöcs sztori térdre kényszerítette a CNN-t. Ezért is Ronda Rousey a felelős?

Russillo egyébként a mellei miatt – na jó, tessék, itt a Facebook oldala, képekkel – 155 fonton szokott verekedni, de a 135 fontot tartja az igazi súlycsoportjának. Következő meccsén meg is próbál lefogyasztani – továbbra is a mellei levágása nélkül. Szorítunk, Brye!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr297872220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása