TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: (Nem) lesz Ronda vs. Cyborg meccs Dallasban, vagy hát WTF??

2015.08.10. 18:34 td_interim

 rousey_cyborg_ufc.jpg

Ezerrel megy a kavarás.

 

ALARM: Cristiane Justino volt menedzsere, jelenlegi birkózóedzője és személyes jó barátja, Tito Ortiz a pénteki Inside MMA-ben azt nyilatkozta, hogy a UFC megkereste Cyborgot egy Ronda Rousey elleni meccs lehetőségével, december ötödikére, a Dallas Cowboys stadionjába.

Lemegy 135-re? Igen. Korábban voltak kétségeim. Az utóbbi hónapokban beszéltem erről vele, és azt mondta, muszáj lefogyasztania, mert Ronda egyfolytában csak róla beszél.

 

Cristől azt hallottam, hogy a Cowboys Arénában lenne a meccs. Felajánlották Crisnek a meccset. Tudom, hogy a menedzsmentje igent mondott, én meg azt mondtam neki: „csináljuk meg!” Szóval azt hiszem, Ronda térfelén pattog a labda, és Ronda is meg akarja csinálni. Dana azt mondja, ha Cris lemenne 135-re, megcsinálnák a bunyót. Szóval lássuk, Ronda elfogadja-e a meccset.

 

Minden idők legnagyobb PPV rendezvénye lesz és nem Ronda karját emelik majd a magasba.

BULLSHIT ALARM: Dana White a Yahoo Sportsnak nyilatkozva azonnal tagadott:

Ez színtiszta hazugság, 100 %-ig. Először is, a UFC nem is beszél Tito Ortizzal, szóval kezdjük ezzel. De nem is ajánlottunk fel egy meccset sem Justinónak. Tito Ortiz csak kitalálta ezt a szart. Semmilyen formában nem ajánlottunk fel Cyborgnak egy Ronda elleni meccset a Cowboys Stadionba. Teljes hazugság.

WTF??? ALARM: erre már Cyborg is twittert ragadott, ez lett belőle:

Nem hazudok és Tito sem – a UFC múlt vasárnap felhívta a menedzserem, hogy megkérdezzék, kiállnék-e Ronda ellen 135-ön december ötödikén

És még:

Azóta síri csend.

Úgy tűnik, minden idők legnagyobb női MMA-meccse már a megszületése előtt kikészít mindenkit. Hogy ki mond igazat és ki hazudik? Van az a „nem zörög a haraszt”-kezdetű mondás – de még mielőtt komolyabban felhabzana a szánk, jusson eszünkbe, hogy Cyborg nem 135 font. Még a látszata sincs meg annak, hogy valaha is képes lesz lefogyasztani annyira. És meccs sem lesz addig, amíg nem annyi. Ennyi.

A – még mindig csak tervezett – Cowboys-gála main cardjára, ha összejön, 99 %, hogy a harmadik Ronda vs. Miesha Tate meccs kerül fel.

• TDMG ✊ Tooth Fairy •Néha jobb komolyan venni a meséket. TDMG Fogtündér póló a webstoreban:...

Posted by TDMG on Monday, August 10, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637696778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása