TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A nagy semmi – UFC Fight Night Chicago: Embedded, első epizód

2015.07.23. 18:06 td_interim

dillatape.jpg 

Rajtaütésszerűen kapott Embeddedet a hétvégi gála, olyan is lett.

 

Ahhoz, hogy egy Embedded szórakoztató legyen, markáns karakterek kellenek. Olyan emberek, akik vicceseket vagy elgondolkodtatóakat mondanak, és a kedvünkért hülyét csinálnak magukból a kamera előtt. A UFC 189 felszopója azért bírt – ha nem is lebilincselően, de – érdekes lenni, mert Conor McGregor a vállára vette az egészet és elcipelte a célig.

Nem titok: az ír markáns karakter. Az sem titok, hogy a hétvégi UFC on FOX 16 (amit az Embedded kedvéért UFC Fight Night Chicago-ként emlegetnek) felhozatalában nincsenek ilyen emberek. Ennek megfelelően ennek a derült égből villámcsapásként érkező Embeddednek eléggé semmilyen az első része. Nem történik benne semmi, de tényleg semmi.

T.J. Dillashaw és Renan Barao edzenek és fogadkoznak, Jessica Eye csontkovácshoz megy, Miesha Tate meg barbecuezik. Komolyan, ennyi az egész, nézd: 

Nincs itt semmi látnivaló. Kérem, haladjanak tovább.

Megérkezett a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr517650212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása