TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Ne hagyd ki ezt a klasszikus Tyson-dokut!

2015.07.22. 19:50 td_interim

mike-tyson-huge-muscles-bodybuilding.jpg 

Az Uncaged akkor készült, amikor Mike még nem a boksz jófej nagy öregje, hanem a világ legdurvább embere volt.

 

Mindenki tudja, hogy a legkirályabb Iron Mike dokumentumfilm a 2008-as Tyson, de több mint tíz évvel előtte készült egy másik gyöngyszem, amit jóval kevesebben ismernek – viszont annak a filmnek szintén ott a helye a legjobbak között.

Ez az Uncaged, ami Tyson gyerekkorával indul, és az 1995-ös, Buster Mathis Jr. felett aratott KO-győzelmével ér véget. Már csak a felölelt időszak miatt is más ez a doku, mint a többi: nyilván benne vannak Mike durva ügyei, de a végkicsengése mégis optimista, hiszen Mathis Jr. kiütése váltotta meg Tyson jegyét hat év után először világbajnoki címmérkőzésre. (Ez volt a második Frank Bruno elleni bunyó, amit Mike persze meg is nyert és újra a derekára kanyarították a WBC övét.) 

Az Uncaged 1996-ban jelent meg videokazettán – utólag milyen ironikus, hogy pont abban az évben jött ki az új kezdetet ünneplő film, ami végül az első Holyfield-vereséggel Mike előbb lassú, majd hamar nyaktörő iramúba forduló hanyatlását hozta. 

Megérkezett a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr497644938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása