TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Élő adásban akadt ki Jose Aldo

2015.07.14. 13:45 td_interim

020514-ufc-featherweight-champion-jose-aldo-pi-.jpg 

Le kell egyáltalán írni, ki hozta ki a sodrából?

 

Nem csak a UFC ideiglenes pehelysúlyú bajnoka, Conor McGregor képtelen leállni legnagyobb riválisa savazásával, a legitim bajnok Jose Aldo sem fogja hagyni, hogy elhervadjon kettejük beefje.

Aldo már a UFC 189-et felszopó médiaturnén megmutatta, milyen az, amikor őrjöng, most pedig a brazil Rock Bola rádió élő adásában tűrte fel az ingujját és káromkodott, mint egy kocsis. De tényleg.

Nem csak megverem McGregort: példát statuálok vele. Olyan durván meg fogom verni ezt a faszt, hogy jó egy hónapig képtelen lesz kinyitni a száját, hogy a szar szövegét mondja. Háromba töröm az állkapcsát, a kurva anyjába. A hülye rajongói és a UFC is meg fogja bánni, hogy összeeresztett azzal a fogyatékossal, mert eltiprom a kis sztárjukat.

 

Soha korábban nem éreztem magam ennyire erősnek. Mielőtt eltörtem a bordám, félnehézsúlyúakat ütöttem ki testütésekkel. Még nem sparringolhatok, de ugyanolyan erővel ütök és rúgok. Nem is fogok energiát pazarolni arra, hogy elkerüljem McGregor kis ütéseit és tündérke-rúgásait: egyenesen odamegyek és elveszem a férfiasságát. Elveszem a büszkeségét. Megalázom. Feldagasztom a kis fasszopó ajkait.

 

Ki akar ütni? Sok szerencsét: még Ciganónak sem sikerült full kontakt boksz közben. De az lesz a legjobb, amikor megpillantom a rasszista ír rajongók arcát. Látni az arcukat, miután a köcsögömmé tettem a nemzeti hősüket.

Állítólag amikor Aldo ezt mondta, ijesztően elmélyült a hangja, hideg volt és magabiztos – mint aki tényleg meg akar ölni valakit. A rádiós meg is kérte, hogy nyugodjon le, mert így nem lehet beszélni az adásban. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr877627554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása