TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Egymásnak ment McGregor és Urijah Faber

2015.07.11. 11:06 td_interim

untitled-1_0_0.jpg 

Az ír és Chad Mendes csapatkapitánya a mérlegelés előtt akasztotta össze a bajszát.

 

Soha ne állj egy szanaszét fogyasztott ember útjába, ha a vécére tart. Ez lehet annak a történetnek a legfőbb tanulsága, ami Conor McGregorral és a Team Alpha Male-főnök Urijah Faberrel esett meg közvetlenül a UFC 189 mérlegelése előtt.

McGregor az MGM Grand backstage-ében a klotyóra tartott, amikor a célegyenesben összefutott a dolga végeztét épp megkönnyebbült vigyorral ünneplő Faberrel. A két fél barátságosnak tűnő emberkedésbe kezdett, ám az kisvártatva komolyra fordult.

McGregor összeborzolta Faber haját, aztán játékosan úgy tett, mintha birkózni akarna vele, néhány másodperccel később viszont már Conor csajának és edzőjének kellett elválasztania a harcosokat egymástól.

 

A felvételen tisztán látszik, hogy Faber játéknak fogta fel az egészet, ahogy valószínűleg McGregor is, egészen az utolsó pillanatokig, amikor hirtelen bekattant. Hát ezt műveli az ember idegrendszerével a fogyasztás. Pláne, ha 170 fontos hétköznapi súlyról kell hozni a 145-öt.

A videó a Kaliforniai Kölyök Instagramjáról származik, a bunyós a leírásban így reagált az esetre:

Úgy látszik, Conor kisgimis birkózása még nem jutott el a húzás-visszahúzás gyakorlatig. Láttam már crackfüggőket az utcán, akik egészségesebben néznek ki, mint most McGregor.

Van ebben igazság. Az ír minden egyes fogyasztáskor Moszkva téri bácsira kell, hogy aszalja magát. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr337617576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása