TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sonnen: Az ökölvívás mindig is sz*r volt

2015.05.14. 16:49 td_hriczuakos

chael-sonnen.jpg

Íme egy újabb klasszikus gyöngyszem az amerikai gengsztertől.

 

Szívmelengető érzésben lehetett része Sonnen-nek a hétvége folyamán, hisz a Metamoris gáláján Renato Sobral ellenében ismét brazil versenyző nézett vele farkasszemet. Chael azonban ezúttal nem maradt alul a küzdelemben (Shogun ellen sem még az UFC-ben), pedig a brazilok ellen látványosan nem ment neki, hiába köszörülte nyelvét a teljes dél-amerikai népen. Mivel Chael-t sosem visszafogott stílusa miatt kedveltük, nézzük hát, ő hogyan értékeli a Mayweather vs. Pacquiao meccsen után hogyan nyilatkozik a profi bokszról:

„A profi ökölvívás egyértelműen haldoklik, pedig a birkózás után ez a második kedvenc sportom a rangsorban. Korábban belekóstoltam az amatőr ökölvívásba, és a 2000-ben rendezett Olimpián szerettem is volna kipróbálni magam ebben a sportban. A kedvenc sportágam az amatőr birkózás, de tudom, hogy most ez sincs éppen a toppon, sőt, a boksszal együtt döglődik az egész. Még mielőtt az ökölvívás rajongói elkezdenének nekem rinyálni, le kell szögeznem valamit: a boksz egyértelműen szar, de manapság már a birkózás is. Az ökölvívás évszázadok óta jelen van, de Mike Tyson nélkül szart sem ért az egész soha.”

Na igen, ilyenkor hiányolom én Sonnen-t egy jó kis UFC-s countdown videóból.

H.Ákos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867457360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása