TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweather vs Pacquiao a legendák szemszögéből

2015.05.02. 16:48 td_axl

legends-speak.jpg

Ok, ez a hét, ez a hétvége mi másról szólhatott volna, mint a Mayweather vs Pacquiao mérkőzésről. Ha téged is elragadott a hype, ami ezt a párosítást övezi, akkor számolod az órákat, és próbálod befogadni az információdömpinget, amit az USA gyárt a mérkőzés kapcsán. Mindenkinek van véleménye a bunyó kapcsán, de ha valóban mérvadó gondolatokat akarsz hallani, ez a cikk a te cikked.

 

Hogy miért is? Az HBO ugyanis a The Legends Speak anyagában a jelen- és közelmúlt bokszóriásait szólította meg. Oscar De La Hoya és Shane Mosley nyitja a sort, mindketten elmondhatják magukról, hogy Floyd és Pacman ellenében is harcolhattak, vagyis testközelből tapasztalták, mire képes a két srác. Kicsit fanyar nosztalgia mellett elmondják, mit éreztek akkor ott a ringen,  és szerintük mire megy majd egymás ellen Money és Pac. És ha már az évszázad mérkőzését emlegetik, érkezik George Foreman, Lennox Lewis és Bernanrd Hopkins is, akik egykor szintén a boksztörténelem vízválasztó küzdelmeiben vettek részt. Olykor egyetértve, másszor ellentétesen vélekedve elemzik a a holnap hajnali bunyót. Tőlük valóban autentikus az esélylatolgatás, hangoljuk hát ezzel az anyaggal a Mayweather vs Pacquiao megameccsre!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr667423800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása