TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Krakkó: Gonzaga vs Cro Cop 2 mérlegelés élőben itt

2015.04.10. 15:05 td_axl

cro-cop-gonzaga-weigh-in.jpg

El vagyunk kényeztetve a mai napra: emberi időben nézhetünk élőben MMA rendezvényeket. Buki meccse előtt az UFC lengyel gáláját felvezető mérlegelést is élőben nézhetjük ma 16:00-tól!

 

Cro Cop visszatér az UFC-hez, hogy pályafutása legbrutálisabb vereségéért bosszút állhasson Gonzaga ellenében. Jó, tudod te azért, hogy a büszkeség mellett az UFC-től már egyszer visszavonult horvát harcost valószínűleg vaskos csekkel csábították vissza, mert nem Pudzat akarták berakni lengyel barátainknál UFC főmeccsen. Nem variálok itt tovább, a lényeg, hogy a holnapi gála párosításainak mérlegeléséit az alábbi videóban követheted majd élőben 16:00-tól. Némi érdekesség még, hogy 14:45-től a friss UFC bajnok Joanna Jedrzejczyk Q&A programját is megnézheted élőben ezen a linken.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767355552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása