TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|NATION: Elindult a TOTALDAMAGE NATION közösség, csatlakozzatok Ti is!

2015.04.04. 20:05 td_axl

td_nation.jpg

Megmondom a frankót, komoly boldogsággal töltött el minket, hogy immár 20.000 követőt számlál a facebook oldalunk, szeretnénk köszöntet mondani Nektek azért, hogy velünk vagytok és a napi munkánkat folyamatosan figyelitek, olvassátok! Dinamikusan növekedünk, havi átlag 180.000 oldalmegtekintéssel rendelkezve Magyarország vezető küzdősport lifestyle oldalává léptünk elő.  Több újítással és nagy dobással jövünk idén, de emellett szeretnénk ezt az unikális közösségi erőt megőrizni és tovább építeni Veletek, ezért örömmel kürtöljük bele a netes éterbe, hogy elindult a TOTALDAMAGE NATION!

A TOTALDAMAGE NATION olyan egyedülálló és kizárólagos TOTALDAMAGE közösséget jelent, melynek tagjai megannyi előnyt élvezhetnek. A TOTALDAMAGE cikkeinek legjava összefoglalva, nem publikált extra tartalmak, megjelenés előtti exkluzív szöveges és videó anyagaink, magyar kulisszák mögötti hírek és pletykák mellett a TOTALDAMAGE és hirdető partnereink akciói és nyereményjátékai várják a csatlakozókat. Mindezen előnyöket csak a TOTALDAMAGE NATION tagjai élvezhetik, vagyis ti, akik a legerősebb magyar küzdősport bázishoz tartozhattok ezáltal.

Hogyan csatlakozhatsz a TOTALDAMAGE NATION tagjaihoz? Nem kell mást tenned, mint az alábbi űrlapon keresztül regisztrálnod.  

 

Mi történik ezután? Heti egy alkalommal érkezik postafiókodba egy TOTALDAMAGE NATION hírlevél, mely a fent említett tartalommal rendelkezik. Ha eddig tetszett a munkánk és a további fejlődésünkben is velünk akarsz maradni, akkor a TOTALDAMAGE NATION közösség a te helyed!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1007338812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása