TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Összetöröd a kocsid, eltöröd a lábad, dől a fejedből a vér, mit teszel? Felüvöltesz: DON'T BE SCARED HOMIE!!!

2015.02.07. 15:52 td_interim

dontbescaredhomie.jpg

És szerencsére videóra is veszed az egészet.

 

Ez a poszt tisztelgés minden idők legnagyobb Nick Diaz-rajongója előtt, akinek nem csak az egész élete, de a halálközeli élménye is... öö... hát, tisztelgés Nick Diaz előtt. A Don't Be Scared Homie-pólós srác a haverjaival egy hegyi úton száguldott, aztán megcsúsztak, és 18 métert zuhantak a szakadék mélyén burjánzó erdőbe. Túlélték a becsapódást, és a főhősnek volt annyi lélekjelenléte, hogy videóra vegye a véres romokból való kikászálódást. A srác a szétszóródott cuccai után kutat, miközben konstatálja, hogy a zuhanásban a teste SZÉTBASZÓDOTT, aztán észreveszi a saját arcát, innentől pedig inkább nézzétek meg a videót:

Ezek után nekem nincs több érvem. Mármint egyáltalán, semmivel kapcsolatban sincs, és már nem is lesz soha. Ezzel a videóval egyszerre értük el az emberi létezés csúcs- és mélypontját. Jöhet eztán bármi, állíthat az élet akármilyen kemény kihívás elé, kerülhetek a padlóra, vagy akár hat láb mélyre is, most már tudom, és mindig is tudni fogom, hogy mit kell tennem. Fel kell tápászkodnom, bele kell néznem a tükörbe, és fel kell üvöltenem: NICK DIAZ!! DON'T BE SCARED HOMIE!!! WOOOOO!!!! És menni kell tovább.

Don't be scared homie!!!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr717139077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása