TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nick Diaz a megengedett marihuána-mennyiség duplájával bukott meg

2015.02.06. 08:47 td_interim

 118_anderson_silva_vs_nick_diaz_0_0.jpg

A stocktoni Szmoktor Doktor ráadásul folyamatosan annyira tele volt THC-val, hogy csak pár nappal a UFC 183 előtt kapta meg az engedélyt a harcra.

Nick Diaz még napokkal az Anderson Silva elleni meccse előtt is képtelen volt tiszta mintát szolgáltatni a Nevadai Sportbizottságnak, az utolsó pillanatban kapta meg az engedélyét – nyilatkozta az MMAfighting.com-nak a harcos edzője, Cesar Gracie. Diaz aztán – mint ismert – ismét pozitív mintát adott le közvetlenül a meccs után. Vizeletmintájának marihuána-metabolit tartalma 300 ng/ml volt, duplája a NAC által megtűrt 150 ng/ml-es határnak. Ha Diaz csak versenyidőszakon kívül bukott volna meg a fűvel, Nevada békén is hagyta volna, mert abban az időszakban ez a szer nem tiltott. De mivel Diaz versenyidőszakban, azaz a harcot megelőző, és az azt követő 12 órán belül nyújtott pozitív mintát, büntetésre számíthat.

td_banner2.jpg

Gracie nem érti a teszteredményeket, szerinte Diaz a meccs után nem szívott – ő azt mondja, a meccs fizikai megerőltetése hozhatta újra elő a marihuána nyomait a szervezetéből. Bob Bennett NAC biztos szerint ez úgy hülyeség, ahogy van: szerinte egyértelmű, hogy Diaz harcolt, aztán rágyújtott. Akárhogyan is történt, Gracie azért nem döbbent meg a teszt eredményén.

Nem meglepő. Az ő DNS-e THC, lássuk be. Ez senkit sem lepett meg. Én inkább csalódott vagyok. Ez egy zavaró tényező. Ez szopás. Én nem akarok semmi zavaró tényezőt. A srác annyira briliáns harcos – sokkal szívesebben beszélnék arról, mennyire ügyes.

Diaz teljesen legálisan fogyaszt marihuánát: engedélye van rá, és Kalifornia államban ez nem ütközik törvénybe.

Nem használ fájdalomcsillapítókat. Ha fájdalmai vannak edzés után, marihuánát szív. Az lenyugtatja és enyhíti testének a fájdalmait. Ez az ő természetes módszere a fájdalom, és egyéb problémák kezelésére.

Amúgy, így a döbbenetet lassan legyűrve, csak nekem kell röhögnöm, amikor eszembe jut, hogy a szteroidokkal felpumpált mindenidőklegjobbja öt menet alatt sem bírt végezni a szétszívott stocktoni gettógyerekkel? #DontBeScaredHomie

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr567145215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása