TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 183: Silva vs Diaz farkasszemek

2015.01.30. 09:57 td_axl

silva-diaz.jpg

Szóval ami pár éve még elképzelhetetlen volt, az most hétvégén érkezik az UFC-ben. Szupermeccset láthatunk, igen! Persze gyönyörködhetünk eme kijelentésben, de mindannyian tudjuk, hogy a Silva vs Diaz csak úgy jöhetett létre, hogy:

 

  • - Silva kétszer kikapva, karrierjét veszélyeztető lábtöréséből tér vissza
  • - Nick Diazt a GSP elleni vereségét követően csak ilyen meccsel lehet kicsalogatni a barlangjából
  • - GSP visszavonult, Jones pedig nehézsúlyba tart
  • - A Pride FC által korábban rendezett szupermeccses programjait az UFC nem követi, hogy minél tovább építhessen neveket és minél több zsetont húzzon ki belőlük. Ez azonban kezd pont ellentétes hatást kiváltani, szóval a Silva vs Diaz PPV szempontból ideális.

td_banner2.jpg 

A bulit Nick ismét elrontotta kicsit, de sebaj, már megérkezett a Vegasba és láthatóan tiszteli Andersont, legalábbis nyilatkozataiból és a farkasszemes szekcióból is ez köszön vissza. Pedig Nick pont a meccsek előtti fűtött atrocitásokból is nyerte fordulatszámát és motivációját a bunyóira. Most a pénz miatt van itt, elég lesz ez Silva ellen? Alább a gála farkasszemes felvételei, Tate bébi megint nem tudta, hogy milyen eseményen van. Tudom én, hogy sexy-image építés, de túlzottan elkényeztet minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr567123245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása