TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ütős párosítások az UFC 186-on

2015.01.22. 16:13 td_titusz

50142d60-e3cc-11e3-8e4f-77c204b55fa1_493684883.jpg

Három korábban csak emlegetett mérkőzést vált hivatalossá az UFC 186 elnevezésű gálájára, melyet április 25-én tartanak Kanada, Montrealban. Elég állat párosítások jönnek!

Az est főmérkőzése a sokak által várt T.J. Dillashaw és Renan Barao párharca lesz, ahol reméljük végre ténylegesen eldől, hogy T.J. igazi meglepetés győzelme sok tényező szerencsés együttállása volt-e, vagy tényleg ennyire faszagyerek az amerikai harcos. Természetesen a mérkőzés tétje az esetleges reváns mellett az UFC harmatsúlyú bajnoki öve is.

A másik párosítás a bajnoki cím tekintetében folyamatosan szopórollerrel járó Rory MacDonald, akinek ellenfele a váltósúlyban ismét magára találó kubai harcos, Hector Lombard lesz. A meccs győztese nagy valószínűséggel elnyeri a jogot, hogy megküzdhessen a a bajnoki övért.  

Aztán, ha ez esetleg nem lenne elég, ezen estén tér vissza Quinton "Rampage" Jackoson, aki egyfolytában abban a hitben él, hogy az UFC-n kívül mennyire jó is az élet, aztán mindig ráébred, hogy a többi szervezet korántsem tol neki annyi dellát, hogy igazán jól érezze magát, ezért mindig visszatér az általa - állítólag - utált kis kopaszhoz, és brigádjához. Ellenfele Fábio Maldonado lesz, aki talán okozhat majd meglepetést a PRIDE veteránnak. Rampage gyakran szitkozódik, hogy mindenki csak "fetrengeni" akarj rajta, nos, Maldonado valószínűleg le fok állni vele bokszolni. Hogy miért is? Aki esetleg nem tudná, a brazil harcos mögött 22 profi ökölvívó mérkőzés áll, mindent kivétel nélkül megnyerte, 21-et KO-val. Kell ennél több? (Mondjuk az is igaz, hogy ezt a mérleget nem túl acélos emberek ellen hozta, de ezt most nézzük el.)

td_banner2.jpg

Aztán végül felkerül a cseresznye is a tejszínhabbal díszített tortára, C.B: Dollaway a tervek szerint Michael Bispingel fog összecsapni. Mindkét harcosnak nagyon kéne a győzelem, hiszen mindketten vereséggel érkeznek a mérkőzésre, és két zsinórban hozott fiaskót nem nagyon szokott szívlelni Dana White, bár sokszor kivételt tesz. Összegezve egy dolog biztos, hogy április 25-én (nálunk 26) nem fogunk unatkozni, izgalmas párosításokat ígér a card, reméljük senki nem fog lesérülni két nappal előtte. Addig is itt a gála jelen állás szerinti programja:

  • T.J. Dillashaw vs. Renan Barao
  • Rory MacDonald vs. Hector Lombard
  • Quinton Jackson vs. Fabio Maldonado
  • Michael Bisping vs. C.B. Dollaway
  • Patrick Cote vs. Joe Riggs
  • Olivier Aubin-Mercier vs. David Michaud
  • Jessica Rakoczy vs. Valerie Letourneau

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr317084885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása