TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 181: Hendricks vs Lawler 2 farkasszemek

2014.12.05. 17:28 td_axl

ufc-81-farkasszemek.jpg

Közeledik a hétvége és a várva-várt UFC 181: Hendricks vs Lawler 2 gála. Ezt kértem csak a Mikulástól és kaptam, két címmeccs egy este, vagyis Hendrics és Pettis is kockára teszik az övét. Úgy kellett egy ilyen card már az UFC-nek, mint a falat kenyér, még Johnyt sem engedték teljesen felgyógyulni, aki szíve szerint csak márciusban tért volna vissza. Elég lesz ez az előny Lawler-nek a címszerzéshez? Pettis korábbi kerek feje immár szárazra fogyasztva, Melendez meg nyugodtnak tűnik, a teljes 209-es Diaz arc-banda a felkészítését tolta az elmúlt hónapokban.

Jön még Travis Browne is, aki csapatot váltva törölné le Schaub arcáról azt a rohadt idegesítő önelégült vigyort, ezt amúgy sokan megköszönnék neki. Todd Duffee is visszatér, márciusban még arról mesélt nekem az ATT-ben, hogy ritka idegrendszeri betegsége a kezét zabálja, így alig tudott vele fogni, vagy szorítani, most viszont egy monstrum, Anthony Hamilton ellen szüksége lesz erre, nagyon. A jó öreg Faber meg a felvezető bunyók között találta magát, nem először UFC karrierje során, hogy innen dobbantson egy újabb címmérkőzés felé, mert még nem unja. Alább az ilyenkor szokásos farkasszemek, az utolsó a mérlegelés előtt. 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést a friss híreinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr606960121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása