TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nick Diaz: GSP félt kiállni Anderson ellen

2014.11.25. 19:43 td_hriczuakos

the_enigma_nick_diaz_by_stephengladue-d54c055.jpg

A magam részéről alig várom már a 2015-ös esztendőt, mivel az UFC által bejelentett meccsek azonnal mosolyt csaltak az arcomra. Kezdve a Jones vs. Cormier meccsel, de a Rumble vs. Guszti találkozó is nagyot fog szólni úgy érzem. És akkor a Diaz vs. Silva meccsről nem is beszélve, mely miatt azonnal libabőrös is leszek, bár gondolom, ez nem csupán nálam fordul elő. Szóval igen, januárban minden eldől, vagy legalábbis egy pár dolog biztosan. Az idősebbik Diaz maga mögött hagyva a durcizást, és a GSP elleni kudarcot, valahogy mégiscsak igent mondott a kopasz hívószavára, és megkapta Anderson-t partnerként, hogy azért izgalmas legyen a keringő. De a stocktoni srác ezúton sem feledkezett el kanadai cimborájáról, miután GSP szerint hiba volt Diaz részéről elvállalni a bunyót Anderson ellen. Nick nem rejtette véka alá a véleményét:

„Az a helyzet, hogy nem a jó öreg Georges bácsi vállalta be a meccset, világos? Mindössze két dolgot kellett volna kimondania, de nem tette meg, mert egész egyszerűen félt. Nem akart 185 fontban meccselni, és biztos azt gondolta, hogy van bennünk valami közös, mivel én sem akarom majd elfogadni ezt a feltételt. Honnan a f*szból tudhatná? Ki tudja, lehet, hogy nekem nehezebb lesz a fogyasztás, mint ami neki lett volna, vékony vagyok, mint a sz*r. George még általában 5 kilót izmot magára pakol, ezt kellett volna akkor is, ha bevállalja az összecsapást. Szóval nézhetitek a szitut, ahogy akarjátok, de az a helyzet, hogy szerintem ő még csak fontolóra sem vette az egészet, nekem ez a véleményem.”

Az UFC korábbi harcosa, és jelenlegi szakkommentátora, Kenny Florian is egyetértett Diaz-zal, pedig korábban még GSP mellett készült az Aldo elleni meccsére. Gondolom ezután nem lesz gyakori vendég GSP-nél.

H.Ákos

Valóban követsz minket?

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr846922369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása