TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dennis Siver: Kiütném McGregor-t

2014.10.19. 14:10 td_hriczuakos

UFC-2012-12-08-01200.jpg

Szinte sosem látott őrület kering Conor McGregor körül, amióta betette lábát az UFC vizeire. A kopasz pedig tolja rendesen a megtömött ír szekeret, hisz Conor révén szép kis zsugákat akaszt le, mondjuk ezzel eddig sem volt baj. McGregor pedig odaszól mindig valamit a súlycsoportjában lévő harcosoknak, nyílt kihívást rendez gyakorlatilag bárki irányába, hisz saját elmondása szerint azért ment az UFC-be, hogy a mezőnyt kitakarítva legyen vitathatatlan bajnok. Ehhez jó úton jár, bár Aldo-nak, vagy Mendes-nek is lesz szava a történethez, Fertitaék meg locsolják az olajat a tűzre, külön repülővel viszik le Conort Brazíliába konfrontálódni Aldoval és Mendessel. 

Az orosz-német bunyós, Dennis Siver is kapott pár kedves szót az McGregortól, aki azért móresre tanítaná Conor-t:

„Tudom, hogy McGregor mit művel, és elég jó harcosnak tűnik. Láttam már pár videót a sráctól, és azt is hallottam, hogy miként nyilatkozik a többi bunyósról. Conor stílusa picit különbözik a többiekétől, viszont ha lehetőségem adódna, elvállalnék ellene egy mérkőzést. Nagyon boldog lennék, ha ez összejönne, mert tudom, hogy kiütném őt.”

Siver egyébként egy kötelező győzelemmel tért vissza eltiltásából, mivel legutóbbi meccsén Manny Gamburian ellen, finoman szólva is „felturbózott” állapotban érkezett. Dennis ott van az UFC TOP 10-es listáján is, már ami a súlycsoportban lévő besorolást jelenti. Conor jól összehozta magának az ellenfelek listáját, gyakorlatilag saját maga választhatja ki, hogy ki ellen menne szívesen, a bajnok koronája egyre közelebb van hozzá, jövőre talán Aldo ellen is befér egy gigameccsre.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr86806577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása