TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Saffiedine kihívta Rory MacDonald-ot

2014.07.11. 10:35 td_hriczuakos

Tarec-Saffiedine.jpg

Idén januárban a Strikeforce utolsó váltósúlyú bajnokaként mutatkozhatott be az UFC-ben a belga Tarec Saffiedine. Bár eredetileg Jake Ellenberger lett volna az ellenfele, végül azonban Jake sérülése miatt Hyun Gyu Lim vállalta a beugró szerepét. Azonban ez sem borította fel a papírformát, mely Saffiedine győzelmet sejtetett, és később be is következett, a belga harcos azonban ezzel a győzelemmel nem sokat lépett előre. Január óta nem is volt újabb mérkőzése, ezért Tarec merész lépésre szánta el magát, és kihívta a bajnoki címre esélyes Rory MacDonald-ot:

„Rory jó bunyós, jól mutatott a Tyron Woodley elleni meccsen. De miközben néztem a meccset, arra gondoltam, hogy le tudnám győzni. Meg vannak hozzá a képességeim, hogy legyőzzem. Nagyon jó harcos, az egyik legjobb a világon. Közel van egy címmeccshez, és én a legjobbak ellen akarok küzdeni. Komolyan hiszek benne, hogy legyőzhetem, ezért remélem, hogy megkapom majd erre az esélyt. Rory ellen akarok küzdeni.”

Rory válasza sem késlekedett sokáig, aki elmondta, hogy érdekelné az összecsapás, de az UFC-re bízza a döntést. Szerinte a találkozónak lenne értelme, bármiben benne van, ami közelebb viszi őt az övhöz, ezért nem zárkózik el semmitől. A kanadai korábban is jelezte már, hogy nem akarja elsietni a következő lépést, de amennyiben az UFC-nek szüksége van rá, tudják, hogy hol keressék. Várhatóan fogják is…

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr136475321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása