TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Első Pumukli nyári MMA edzőtábor

2014.07.05. 16:18 td_axl

pumukli-camp.jpg

Először kerül megrendezésre Végh Pumukli Attila nevével fémjelzett MMA edzőtábor Szlovákiában, melynek facebook oldalát itt találjátok. A Belllator MMA korábbi félnehézsúlyú bajnoka a következő sorokkal invitál titeket egy hetes programjára:

Tisztelt Edzők, Sportolók, Versenyzők!

Idén először szeretnénk megrendezni az Első Pumukli nyári MMA edzőtábort kezdő és haladó sportolóknak. Az edzőtábor ideje július 27 - augusztus 2. A tábor helyszíne Bőstől nem messze található Nimród étterem környezete és a bősi alapiskola tornaterme. Napi 2 edzés várható, szállás és az étkezés a helyszínen biztosított. Az edzések helyben felállított ketrecben és 100 négyzetméter tatamin zajlanak majd. Rossz idő esetén az edzések a tornateremben lesznek. A tervek szerint a héten egy sparing napot tartunk és délután közös regeneráló fürdőzést a dunaszerdahelyi strandon, az utolsó este pedig after party sült malaccal. Az MMA edzéseket Végh Pumukli Attila és Gróf Lóránt vezeti majd,a reggeli kondíció és erőfejlesztést Mišičák Zoltán. Az edzőtábor nyílt, mindenkit szívesen várunk, a maximális létszám 50 fő. Az edzőtábor teljes ára 250 EUR.

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr646474099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása