TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bas Rutten: Wanderlei örökre elhomályosítja a karrierjét

2014.07.04. 18:00 td_hriczuakos

147_1basrutten_landrymajor_722.jpg

Azt már tudod, hogy Wanderlei lelépett a Sonnen elleni meccsről, és azt is, hogy az NSAC sem tud sokat hozzátenni a dologhoz. Íme a holland legenda, Bas Rutten véleménye:

„Ami az elmúlt időszakban történt vele, az szégyen, és ez örökre elhomályosíthatja a karrierjét. A múltkor, az Inside MMA műsorában beszélgettem erről Dana White-tal, és az UFC irodájában is voltam. Ha tesztet kellene csinálnod az Atlétikai Bizottságnak, és csak úgy kisétálsz, az nem tesz túl jót neked. Máskülönben meg, ha elkapnak, talán nem bunyózhatsz 6 vagy 9 hónapig, de ez a maximum büntetés.

Wanderlei esetében azonban ez több lesz, mint 9 hónap, ezt garantálom neked. Úgy lesznek vele, hogy biztosra akarnak majd menni, hogy ez soha többé ne történhessen meg, és lehet, hogy jó pár éves büntetést kap. Figyelembe véve az életkorát, ez akár véget is vethet a karrierjének. Ez pedig nagy szégyen lenne, tekintve, hogy milyen jó fej srác, és milyen izgalmas meccseket hozott mindig, úgy értem elképesztő, hogy a Pride FC időszakában neki voltak a legvadabb meccsei. A baltás gyilkos tökéletes becenév a számára.”

Vajon mi lesz a jó öreg Silva sorsa, mekkora büntetést kap majd? És visszatér-e még valaha az Oktagonba? Ezekre a válaszokra még egy ideig várnunk kell.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr916470187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása