TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Szépen szerepelt Érsekújváron a Totalfight Team!

2014.06.29. 16:53 td_titusz

A szombati két UFC gála "árnyékában" kis hazánk pár kemény legénye, a Totalfight Team útnak indult Érsekújvárra, hogy megmérkőzzenek az ottani harcosokkal. Sokat nem szaporítanám a szót, mivel autentikusabb, ha maga ez edző, Kovács "Supras" Attila szavait tolmácsolom:

10391013_10154330886635254_3237840083676979833_n.jpg

"Lassan két hónapja készültünk erre az utazásra, ugyanis a főszervező Roland, már ekkor jelezte a számunkra, hogy mindenképpen szeretné, ha a csapat képviseltetné magát az RSC Gym első versenyén!

 A csapat a következőképpen nézett ki:

Obrankovics Zsolt (70kg) 4-3-0

Bácskai Dávid (70kg) 3-1-1

Kardos Zoltán (77kg) 3-2-0

Vörös Róbert (93kg) 0-1-0

Simó Szabolcs (93kg) 3-1-0

Tóth Róbert (84kg) 4-1-0

Valamint a Halmi Vale Tudo Team ifjú titánja Balla Ferenc képviselt minket a profik között, akinek a rekordja immár 2-0-0.

Pénteken megvolt a mérlegelés, majd a remek hangulatú este után másnap jöttek a remekül megszervezett csaták!

Elsőnek Obrankovics Zsolt lépett a ketrecbe Lukas Zajac ellen. Zsolti azonnal megtámadta ellenfelét, aki egy jobbkezes után a földharcba kereste a lehetőségeket, vesztére, ugyanis Zsolti előbb egy guillotine fojtást indított el ellenfelét, majd mikor látta hogy ez nem működik egy háromszög fojtással fejezte be a mérkőzést az első menetben!

Bácskai Dávid lépett a ketrecbe ezek után Miroslav Grofcik ellenében. Dávid a tőle megszokott vehemenciával indította a mérkőzést és egy forduló kézhátütéssel, meg is fogta ellenfelét. Ezek után fordult a kocka és Grofcik balkezese után Dávid találta magát a padlón. Felpattant és a földre kerültek. Majd Dávid egy alkar fojtással befejezte a mérkőzést az első menetben!

A csapat újonca Vörös Róbert követte a srácokat a ketrecbe, aki bemutatkozás előtt állt. Robi bátran bekezdett és az ex kosaras egy combossal azonnal megrogyasztotta ellenfelét. A ketrecnél történt dulakodás során, ellenfele Pitó Szabó nem nagyon találta a fogást Robin, aki szép térdesekkel dolgozott. Végül a srácok a földre kerültek és Pitó TKO-val hozta a meccset. Robinak nincsen oka a szégyenkezésre, nagyon szépen küzdött!

Kardos Zoltán követte a ketrecbe társait, Lukasz Pajtina ellenében. Zolit az ellenfele azonnal le akarta vinni, ám a ketrecnél, szépen megdolgozta az ellenfelét térdesekkel és ütésekkel. Végül a földre kerültek egy guillotine fojtásban melyből Zoli sikeresen kiszabadult, ám sajnos egy karfeszítés sajnos bent maradt így Zoli submissionel vesztette el a mérkőzést. Szégyenkezésre itt sincsen ok!

Simo Szabolcs követte a ketrecbe Zoltánt aki a jó kötésű Tomas Mollo ellen lépett a ketrecbe. Mollo jobban kezdte a mérkőzést, mert még Szabolcs inkább a jitsura törekedett addig Mollo gnp-ben szedte a pontokat. A második menetben Szabi aktívabb volt már, valamint ellenfelétől is pontot vontak le folyamatos tarkó ütésért. A menet végére már-már felőrlődni látszott Mollo ám ekkor Szabitól csúszott be egy illegális technika egy térdrúgás fejre. A harmadik menetre Szabi agresszívebben ment és mikor földharcra került a sor Szabi mount pozicióba került és TKO-val befejezte a mérkőzést!

A csapat újdonsült tagja Tóth Robi hatodiknak lépett a ketrecbe, Philip Le ellen. A tapasztalt ellenfél igen szépen szerepelt eddigi meccsein állva, ezért a földharcot erőltette ellene Robi. Egy felállítást követően Robi bekezdett egy bal egyenessel aminek a védése után Le keze leesett és ekkor robbant Robi jobb keze mely pontot is tett a mérkőzés végére! Hatalmas KO az első menetben!

Magyar szemszögből A Halmi Team-es Balla Feri vívta az utolsó mérkőzést, aki az első menet elején, a lassan védjegyének számító hátsófojtással be is fejezte a Lukas Meixner elleni csatát.

A hangos magyar és magyar ajkú szurkolók egyaránt megszerették a csapatot és a főszervező is jelezte, hogy a csapatnak ott a helye a novemberi második gálán!

Az elismeréseknek azonban itt még nincsen vége! A Simó Szabolcs – Tomas Mollo csata lett végül a Fight Of The Night-ja. Valamint az ex kajakos Tóth Róbert zsebelhette be a KO Of The Night díjat!

Szép volt srácok!!"

10386357_10154330890515254_4443051183881120455_n.jpg

Sokat már én sem szeretnék hozzátenni a leírtakhoz, gratulálok a harcosoknak és az edzőnek a sikeres felkészítésért és mérkőzésekért! Így tovább!

"Supras" szólt nekem, hogy egyenlőre még várja a hivatalos képeket a gáláról, úgyhogy akit érdekelnek a mérkőzések felvételei, illetve a csapattal kapcsolatos legfrissebb aktualitások, akkor kattintsatok a Facebookon a Totalfight Team-ra, azt mehet a like :D

A mérkőzések videói:

Obrankovics Zsolt vs Lukas Zajac

Bácskai Dávid vs Miroslav Grofcik

Pit'o Szabó vs Vörös Róbert

Lukas Pajtina vs Kardos Zoltán

Simo Szabolcs vs Thomas Bollo

Balla Ferenc vs Lukas Meixner

Tóth Róbert vs Filip Le

 

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr356452399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása