TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kemény döntés előtt áll Eddie Wineland

2014.06.17. 12:01 td_hriczuakos

MMAnytt-Renan-Barao-Pegado-Eddie-Wineland-UFC-165-Foto-Micha-Forssberg-1.jpg

A Brown vs. Silva gála egyik legnagyobb meglepetése kétség kívül a brazil Johnny Eduardo nevéhez fűződik, aki az első menet végén aratott kiütéses győzelmet a korábbi WEC harmatsúlyú bajnok Eddie Wineland felett. Wineland a meccs előtt nem titkoltan fejezte ki a szándékait, miszerint ismét megmérkőzne Barao ellen, bár tisztában van vele, hogy nem lesz könnyű az odáig vezető út. Azt azonban nem vette számításba, hogy Eduardo brutál ellenfele lesz, aki nem adja majd könnyen a győzelmet, és aki végül meglepetésre le is győzte Eddie-t. A mérkőzés után az is kiderült, hogy Wineland álla eltört, emiatt alighanem hónapokat kellesz majd kihagynia, hiszen amikor legutóbb ilyen sérülést szenvedett, akkor 10 hónapba került a felépülése.

Wineland azonban teljes műszakban tűzoltóként tevékenykedik odahaza, éppen ezért az UFC elhagyásával is biztos munkahelye lenne, emiatt pedig lehet, hogy ténylegesen abbahagyja a pályafutását. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga, de minden lehetséges tényezőt számításba vesz majd, mielőtt megadja a végleges választ.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr696178292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása