TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hangolj a Verhoeven vs Ghita II. címmérkőzésre

2014.06.17. 21:01 td_axl

ghita_verhoeven.jpg

Hétvégén jön a következő GLORY gála, melynek programjában nehézsúlyú címmeccs, egyben visszavágó várható. A Glory World Series ennek apropójából elérhetővé tette a tavalyi október 12.-ei nehézsúlyú torna döntőjét a 24 éves holland Rico Verhoeven és a 32 éves volt román testőr Daniel Ghita között.

Ghita kipihentebben vághatott neki az összecsapásnak, mivel az elődöntő első körében kiütötte a brazil származású Anderson Silvát, míg Verhoeven útja a döntőbe Gokhan Sakin keresztül vezetett, amit végig bunyózott, három kör után pontozással tudott hozni. Érdekességként megemlíteném, hogy a két harcos edzőtárs is volt egy időben, így jól ismerik egymás erősségeit, gyengeségeit, lényegében a egymás küzdőtechnikáját. Kettőjük közül egyértelműen Ghita a tapasztaltabb, erősebb bunyós, ám technikai felkészültségből a holland sem marad el tőle. Az első körben észrevehető volt a Ghita dominanciája, valószínűleg a kipihentségből fakadóan, ám a második kört már hozta a fiatal holland. A bíróknak nehéz lehetett dönteni a kiegyensúlyozott harmadik kör után, ám végül a “Kickbox hercege” vehette át a Glory 11 nehézsúlyú övét.

írta: td_ede

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr526318411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása