TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Sonnen: Szerencsém volt Shogun ellen

2014.06.10. 15:10 td_hriczuakos

image.jpg

Tavaly augusztusban rendezték meg a Sonnen vs. Shogun gálát, melynek végkimenetele kissé meglepő eredményt hozott: Chael az első menetben egy guillotine fojtással győzte le brazil ellenfelét. Rua fogta is a fejét a meccs után, nem igazán értette, mi lehetett a baj, az amerikai gengszter pedig köszönte szépen a lehetőséget, kihasználva a kínálkozó alkalmat. Sonnen brazíliai tartózkodása során osztotta meg a médiával gondolatait, melyben elmondta, hogy a korábbi Pride és UFC bajnok ellen bizony nagy mákja volt:

„Itt a lényeg: szerencsém volt Rua ellen. Bár elkaptam őt, az egy szerencsés mozdulat volt. Ha 10-szer bunyóznánk még, akkor sem tudnám megismételni. De ő ezt soha nem mondta, meghagyta számomra a 15 perces hírnevet. Csak hallgatott egy ideig, aztán elsétált. Én is ugyanezt tettem volna. Kevés harcos van, aki ezt a kódot követné. Meccs előtt mondhatsz, amit akarsz, de ha annak vége, el kell fogadnod az eredményt. Hagyod örülni az ellenfeled, ha már az ő kezét emelték a magasba. Shogun a mai napig sem mondta soha, hogy csak szerencsém volt, vagy adjam meg neki a visszavágót, vagy azt, hogy rosszul érezné magát. Szóval elmondom neki: csupán szerencsém volt, és nem hiszem, hogy akkoriban volt Shogun a legjobb formájában.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr566288407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása