TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

BREAKING: Wanderlei kihátrált a Sonnen elleni meccsből?

2014.05.29. 11:39 td_adamrepa

silva_sonne.jpg

Ahogy Sonnen hónapokkal ezelőtt megmondta, Wanderlei ki fog hátrálni, most be is következett. Az NSAC egy véletlenszerű dopping-tesztre jelentkezett be mindkét harcosnál, mire Wanderlei - Sonnen elmondása szerint - egy oldalsó ajtón távozott és sosem tért vissza...

Az NSAC elmondása szerint továbbá Silva soha sem jelentkezett a szükséges engedélyekért, melyek nélkül senki sem küzdhet Nevada Államban, bár erre bőven lett volna ideje. Sokan ebből arra következtetnek, hogy Wanderlei soha nem is tervezett igazán kiállni Sonnen ellen. Az egész helyzetet még tovább bonyolítja, hogy Sonnen ellen most Belfort ugrik be állítólag, aki nemrég saját maga mondta le a Chris Weidman elleni meccset az atlétikai bizottságok egységes TRT-tiltást bejelentő határozata után.

És ha még ez sem lenne elég: bár 205 fontban találkoznak a meccs kimenetele állítólag a 185 fontos cím következő kihívója felől dönt - aki nyer, az mehet majd a Weidman/Machida meccs győztese ellen az övért.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr116226364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása