TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hamarosan újabb címmeccset kap Nick Diaz?

2014.05.26. 13:45 td_hriczuakos

UFC158_Presser_08.jpg

Kétség kívül hihetetlenül kemény mezőny kovácsolódott össze Hendricks körül, így a bajnoknak nem lesz könnyű dolga, akárkivel találkozzon is legközelebb. Mert kihívókból van bőven, de a döntést végül úgyis Dana hozza majd meg, és valószínűleg a MacDonald vs. Woodley meccs győztese találkozik Johny ellen, vagy Lawler mehet ismét hétvégi teljesítményét követően. Persze újabb emberek is bekavarhatnak, mint például az UFC fekete báránya, a még mindig „szabadságon lévő” Nick Diaz. Bár egyelőre szó nincs arról, hogy visszatérése után egyből a tutit kapja Nick, de hamarabb mehet Hendricks ellen, mint ahogyan azt ő gondolta volna.

Matt Brown ugyanis nagyon szorgalmazza, hogy Diaz térjen vissza és ütközzenek, amely a kopasznak is tetszene, és amely Nick számára is kecsegtető lehet. White erre reagálva válaszolta az őt kérdező újságíróknak, hogy amennyiben az idősebbik Diaz rábólintana a meccsre, és keményen megverné Brown-t, akkor reális esélye lenne egy címmérkőzésre. Nick-nél azóta is terítéken van GSP, amivel minden interjú alkalmával elkapják, a visszatérése azonban meglehetősen kényes témának számít, bár véleményem szerint egyre inkább közeledünk ahhoz, hogy ismét a ketrecbe lépjen, és végleg lezárja a találgatásokat vele kapcsolatban.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr586198346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása