TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cole Miller biztos a győzelmében McGregor ellen

2014.05.14. 11:59 td_hriczuakos

8124820.jpg

Július közepén Írországba vándorol az UFC, hogy aztán ott egy komoly kis gála főmérkőzésén foglalkoztassák a hazaiak legnépszerűbb harcosát, Conor McGregor-t. Az ír bunyós megérkezése óta nem egy harcos szeretné őt elintézni, erre azonban legközelebb Cole Miller-nek lesz esélye. A fent említett két úriember addig szapulta egymást twitteren, míg végül Dana beadta a derekát, létrehozva ezzel a mérkőzést. Az ATT-ben készülő Miller komolyan fogadkozik, hogy megállítja Conor-t, de hogy sikerül-e neki, az még kérdéses. Íme néhány szösszenet az amerikai legutóbbi nyilatkozatából:

„Tetszik ez a mérkőzés, fizikailag nagyobb vagyok és sokkal erősebb is leszek, mint ő. Valószínűleg soha nem lesz olyan jó a földön, mint amennyire én most az vagyok. Amint a földre kerülünk, ott lesz vége az ütközetnek. A Gunnar Nelson-nal eltöltött sok gyakorlás sem segít majd neki. Én vagyok a legjobb földharcos, akivel valaha egy ketrecben volt. Ezen kívül az állótechnikám is a legjobb. Nem igazán látok semmilyen lehetőséget számára.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr916126666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása