TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jake Shields már nincs az UFC-ben

2014.04.08. 20:27 td_hriczuakos

Jake-Shields-2338323.jpg

Egy újabb nagy nevet engedett el White, miután hétfőn bejelentették, hogy Shields nem áll többé a szervezet alkalmazásában. Ezt maga Jake menedzsere, Lex McMahon jelentette be, ebben a közleményben:

„Jake Shields-et elbocsátotta az UFC. Jake nagyon hálás a lehetőségért Dana White-nak, és Lorenzo Fertita-nak, valamint az UFC-nek. Ő egy elit sportoló, aki az egyik legjobb váltósúlyú harcos a világon, rengeteg bajnoki címmel a háta mögött. Jake csapata és mi is már töprengünk a lehetséges opciókon. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan egy új szervezetet hívhat majd az otthonának. Köszöni rajongóinak a támogatást, és reméli, hogy minél hamarabb harcolhat értük.”

Shields 2011-ben került az UFC-be, ahol egy Kampmann elleni győzelmet követően máris GSP ellen találta magát, a kanadai azonban túl nagy falatnak bizonyult Jake számára. Az elbocsátására pedig azért kerülhetett sor, mert bár 3 győzelmet számlált zsinórban a Lombard elleni vereséget megelőzően, mérkőzései meglehetősen unalmasak voltak. Attól tényleg nem nagyon kell tartania, hogy munka nélkül marad, hisz a Bellator vagy a WSOF simán lecsaphat rá, elvégre tudjuk, hogy a két szervezet előszeretettel várja a Dana által kirúgott bunyósokat. Jake viszont már nem fiatal, a 35-ik életévét tapossa, így igyekeznie kell, ha még az UFC-ben szeretné találni magát. És az UFC még mindig tartja magát a korábbiakhoz: ha nem hozol szórakoztató meccseket, nem sokáig vagy biztonságban.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr395988055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása