TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Debrecenben csapnak össze a csúcsragadozók

2014.04.05. 09:06 td_soleado

Mozgalmas hétvégéje van ismét a hazai MMA sportnak. Az európai túrák mellett az ország határain belül is zajlanak majd az események. Debrecenben rendezi majd második fordulóját a Magyar Prémium MMA Liga, ahol a budapesti bemutatkozó gálához hasonlóan négyes tornák és superfightok szerepelnek a programban, és ezúttal már a női -60kg-os torna is becsatlakozik a küzdelmekbe.

1798697_657467457634271_64105967_n.jpg 

Természetesen nem lehet Debrecenben gála a helyiek egyik legnagyobb kedvence, Soltész László nélkül. Laci rendkívül mozgalmas heteket tudhat maga mögött, két hete még Pesten mérkőzött, majd hétfőtől már a mostani ellenfelére koncentrálva folytatta az edzéseket. Az este egy K-1 mérkőzéssel kezdődik majd, Juhász Gergő és Kiss Sándor 3x3 percben méri össze tudását, majd a tornaküzdelmekkel folyatódik a gála.

A -60 kg női torna résztvevői: Juhász Beáta, Cseh-Lantos Renáta, Nagy Fruzsina és debreceni Rácz Irén.

A -77 kg torna résztvevői: Kottes Pál, Szabó Gábor, Besztercei Rajmund és Végh Sándor.

A -84 kg torna résztvevői: Mózsi Attila, Máté László, Kertész Máté, Gőz Bálint.

Superfightok:  

Csirke Tamás  vs Zsiga Sándor

Pavel Pospisil  vs Nyíri Bence

Frantisek Vodr vs Bíró Tibor

Ales Tomanek vs Soltész László     

Az este pedig a csoportdöntőkkel zárul majd. Az ütős fightcard adott a jó estéhez, és annak, aki még nem tapasztalta meg a debreceni gálák hangulatát, mindenképpen érdemes kilátogatnia a Hódos Imre Sportcsarnokba szombat este. Kezdés 19 órakor.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr485937602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása