TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nelson: Keményebben ütök, mint Minotauro

2014.04.01. 20:37 td_hriczuakos

Roy-Nelson.jpg

Első ránézésre Roy Nelson inkább tűnik egy portlandi favágónak, vagy egy kenoshai hot-dog árusnak, semmint profi MMA harcosnak. A helyzet viszont az, hogy Big Country évek alatt szinte tökéletesre fejlesztette technikai repertoárját, és így, habár BJJ feketeövet szerzett Renzo Gracie irányítása alatt, leginkább az állóharc tekintetében jeleskedik. Erre szüksége is lesz, hisz legközelebb Abu Dhabiban találkozik Minotauro Nogueira ellen, méghozzá a gála főmérkőzésén. Az UFC 2010 után másodjára látogat a sejkek hazájába, ám közel sem biztos, hogy utoljára. Nelson gondolatai:

Az edzőtáborról:

„Sokkal jobb volt, mint az előző. Most egyik edzőpartnerem vagy edzőm sem betegedett le, így nagyon várom a meccset.”

Közös edzésről Nick Diaz-zal:

„Ez pletykának számít? Igen, volt néhány közös edzésem Nick-kel.”

Arról, hogy Minotauro jobb-e a földön:

„Hogy előnyből indul-e? Korábban, amikor fiatal voltam, nagyon jó BJJ harcos voltam, most azonban már öreg vagyok. Igen, a földön nála van az előny, hisz mégiscsak egy legenda.”

Nelson esélyesebb-e állva:

„Keményebben ütök, mint ő, így itt nálam van az előny. Nézzétek csak meg Dan Henderson-t.”

Jelentkezett-e az NSAC állásra:

„Komolyan vettem, mint ahogy Chael is mondta, de végül változtattak néhány dolgon, úgyhogy azt hiszem, annak a munkának már annyi.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr825887989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása