TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bisping: Belfort majd talál valami más megoldást, hogy csaljon

2014.03.03. 16:37 td_hriczuakos

bisping_15_UFC127.jpg

Amíg egyes harcosoknak a TRT kiesése hatalmas katasztrófának tűnik, addig a többiek jót röhögnek a markukban, hisz így mondhatni egyenlő esélyekkel indulnak a felek. Weidman szerint is tökéletes napja volt az MMA-nak, amikor beszűntették a kezelést, míg Michael Bisping szerint egyes bunyósok esetében ez nem igazán jelent semmit:

„Vitor egy csaló, ez ennyire egyszerű. Majd megpróbál valami más megoldást keresni, hogy csaljon. Egy embernek, aki Jézusról beszél, ugyanúgy kellene kiállnia, amilyennek az Úr megteremtette. Ő egy képmutató alak. Egyszer már megbukott egy teszten, most meg TRT-n volt. Egy ideig be sem akarta vallani, hogy valóban TRT-n van, most meg, hogy megszűntették, úgy is talál majd valamilyen megoldást, hogy csaljon.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr695841509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása